(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Jablkový perník
Potřebné ingredience
250g polohrubé mouky, 100g celozrnné špaldy, 150g cukru, 350g strouhaných jablek, 1 PP, sůl, skořice, perníkové koření, 2 plné lžíce kakaa, 50g oleje, 50g rumu, 2 vejce, 250g mléka. Poleva: 2 - 3 lžíce medu, 50g másla, 2 lžíce kakaa, 50g rumu. Kokos na posypání
Postup přípravy
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme ostatní suroviny a zamícháme. Pečeme na 170°C si 40 min. Horký potřeme (polijeme) polevou, posypeme kokosem a necháme vychladnout. Na polevu všechny zahříváme a mícháme.
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé